sprey boya Sırları

Wiki Article

Her dilde sırasıyla dundaki kuma isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Antrasit renkli möble ve aksesuarlar dar dekorasyonunda çağcıl bir bedii belirlemek isteyenler muhtevain birinci sınıf bir yeğleme sunar. Antrasit tonları mekanlara derinlik ve şıklık katarken aynı zamanda sade ve albenili bir gaz yuvarı oluşturur.

Oturma gruplarında yeğleme edildiğinde yeşil renk mekana derinlik ve mana tren. Antrasit ise kırlentler, aksesuarlar veya perdeler vasıtalığı ile yemercanköşk harmanlanabilir.

Sadelik ve şıklığın dengesini kurmak karınin mobilya seçimleri önemli bir rol oynar. Gösterişsiz çizgilere iye minimalist tasarımlı mobilyalar mekanın baş estetiğini oluştururken şıklığı da vurgular.

Kahve & Yeşil Tonları: Antrasit, kahverengi tonlarıyla katıksız ve har bir intibak sağlamlar. Bu kombinasyon, evinizde erinçli ve sıcak bir hava oluşturur.

Yoğun gri odaklı bir sülale dekoru yapmayı ve seçeceğiniz vesair renkler yardımıyla alanda hoş intikaller gerçekleştirmeyi planlıyorsanız ilk tercihlerinizden biri belirgin gri olmalı!

Ankastre ürünlerinizi mutfağınızda nereye yerleştireceğiniz konusunda kararsızsanız, bu modelimiz tam sizlere makul hizmeti sağlamaktadır.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ilk gözta mutfak ve banyo dekorasyonunda pek tercih etmeyeceğiniz renkler gibi gelebilir. Bu alanlarda safi ve organize bir görünüm elde eylemek isteseniz da amelî kirlenen ve izleri simultane ortaya çıkaran parafin rengi tercih kılmak istemeyeceksiniz. Banyo ve mutfaklara çok yakışan antrasit rengi harcamak yürekin deneyebileceğiniz birkaç tüyo var. Bu alanlarda kullanacağınız fayans ya da seramikleri antrasit evet da antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada seçebilirsiniz.

Tuğla duvar dekorasyon, seneler boyu moda dalgalarına karşı koyarak, her sonsuz iç mekan tasar çizimında antrasit renk tonları yerini korumayı saksıaran bir…

Griyi pembe tonları ile buluşturmak istiyorsanız kemiksiz gri, pembe tonları ve krem renginin bir araya geldiği bu renk paletinden iane alabilirsiniz.

Son dönemlerde dekorasyonda sıklıkla kullanılan renklerden biri olan antrasit, her mekan ciğerin ayrı bir tarz yaratabilecek özelliklere sahiptir. Antrasit rengin oluşumunda siyah, gri ve beyaz zehir tonlarının karışımı kullanılırken bu renk sağlam çok yerde kullanılabilir.

Parafin ve yağız renklerin karışımından elde edilen gri, dekorasyonda sık sık tercih edilir. Gri duvar boyası; kıl payı her renk ile geçim sağlaması, modern ve yalın bir görünüm yaratması ve farklı tonları sayesinde biryoğun farklı tarzda dekorasyona düzen sağlaması sebebiyle sık sık yeğleme edilir.

Uysal Tonlar: Antrasit ile uyumlu olan başka bir renk grubu da hoş tonlardır. Bu tonlar, antrasit gri boya odanıza sakinlik antrasit renk tonları ve zarafet katarken, antrasit koltuklarınızın şıklığını vurgulayabilir.

Bu makalede, mekanların estetiğini artırmak ciğerin ülküsel renk kombinasyonlarını bulmanıza yardımcı olacağız.

Report this wiki page